Maak het mee MENU

een interessante wereld

De bouw is een technische én creatieve wereld. Je helpt mee om iets te maken en werkt in een hecht team. Werken in de bouw betekent afwisselend werk met veel uitdagingen, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De sfeer is collegiaal, ‘hands-on’ en ‘no-nonsense’. Met elkaar bouw je letterlijk aan tastbare zaken die voor de samenleving belangrijk zijn. Iedereen is trots op zijn werk.

In de bouw vind je heel veel beroepen. Niet alleen ‘buiten’ op de bouwplaats, maar ook ‘binnen’ op kantoor. Voor technische mensen en voor niet-technische mensen. Op elk niveau. Ook meiden kiezen steeds vaker voor een beroep in de bouw. 

Doorleren?

Werk je eenmaal in de bouw, dan zijn er nog steeds allerlei mogelijkheden om je te specialiseren, hogerop te komen of toch nog weer iets heel anders binnen het bedrijf te gaan doen. Hiervoor kun je allerlei opleidingen volgen.

5 goede redenen om  voor de bouw te kiezen!

  1. Uitstekende loopbaanmogelijkheden.
  2. Prettige werksfeer: no-nonsense, collegiaal, teamwork, aanpakken, trots.
  3. Afwisselend, boeiend en uitdagend werk.
  4. Een goed salaris.
  5. Een grote kans op werk. Zie Kans op Werk van SBB.

volg een bouwproject


We volgen bijzondere bouwprojecten zoals Thialf en het Kenniscentrum Biobased Economy. Wie werken er aan? Wat doen ze? Wat zijn de uitdagingen?  Lees het hier!

 

innovaties

De bouw staat midden in de maatschappij. Zij zet vol in op milieu en duurzaamheid, speelt in op maatschappelijke ontwikkelingen en maakt gebruik van allerlei nieuwe technieken en processen zoals energieneutraal bouwen of bouwen met bio-based materiaal. Kijk maar.

naar boven