Maak het mee MENU

Voortgezet onderwijs

Ja, ik ben geïnteresseerd. Neem contact met mij op!

Voor individuele leerlingen en klassen of groepen leerlingen, die willen weten of de wereld van de bouw iets voor hen is, organiseren we allerlei kennismakingsactiviteiten. Op school, maar ook in de praktijk. Bijvoorbeeld:

  • Gastlessen
  • Bedrijfsbezoeken
  • Praktijkopdrachten
  • Speeddaten met professionals
  • Workshops
  • Meeloopdagen

Er is van alles mogelijk. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten en vul het formulier hiernaast in. Wij nemen dan contact met u op en organiseren, in overleg met u, een aansprekende activiteit voor uw leerlingen.

Voor- en achternaam
School
Plaats
E-mail
Telefoon
Vragen of opmerkingen

 

marie en lizzy: van Havo naar MBO-Bouwkunde

Marie en Lizzy: twee meiden die de overstap hebben gemaakt van de Havo naar Middenkaderopleiding-Bouwkunde op het Friesland College. Hoe hebben zij dit ervaren? Lees verder.

Ruurd Deelstra: student HBO Bouwkunde

Ruurd Deelstra is derdejaars student HBO Bouwkunde aan de NHL in Leeuwarden. Benieuwd wat Ruurd allemaal te vertellen heeft over deze uitdagende opleiding in de bouw? Lees dan verder.

 

 

Meer interviews lezen?

Lees bijvoorbeeld het interview met Tony Siemonsma en Thomas Hendriks. Beide jongens volgen de opleiding MBO Bouw aan het ROC Friese Poort in Sneek. Lees hier verder!

Op het VMBO kun je al kiezen voor de Bouw. Benieuwd naar de richting Bouw op het VMBO? Lees dan het interview met Jan Storm!

naar boven